Limning af plast

Med limning af plast kan man opnå et ensartet og flot resultat. Hos JO Plast udfører vi limning på PVC, PC, PMMA, ABS og PETF

Vi kan lime næsten alt

JO Plast limer forskellige plastmaterialer. Vores omfattende lager af speciallim omfatter: Cyberbond Cyanoacrylat, Methacrylat lim, termoplast harpikser og akryl stoffer.

Med vores specialudviklede lime kan vi lime en bred vifte af plasttyper:

Når det udføres rigtigt, og med passende lim til materialet, kan limning give flotte, og i nogle tilfælde næsten usynlige samlinger.

Limning af plast

At lime plast er ofte en manuel proces, og vores specialister er toptrænede i at vælge de rigtige teknikker og limtyper til dit projekt. Når man limer plastmateriale er procestiden fra 5 minutter til 2 timer, afhængigt af hvilken type lim der anvendes, og det går derfor relativt hurtigt. Det er dog ikke alle materialer, der egner sig til limning, og vi vil derfor altid give dig en grundig rådgivning, inden vi går i gang.

Limning af teknisk plast

Ikke alle plasttyper egner sig til limning. Det er fx vanskeligt at lime teknisk plast såsom PEHD og POM.  Det skyldes, at de begge er kemikalieresistente, og derfor ikke tager imod limen. Her vil vores anbefaling normalt være at svejse emner sammen i stedet.

Skal vi kontakte dig?

Vi tager gerne en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt. Har du noget, du skal have limet? Udfyld formularen her, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

    Limet akryl boks