Plastløsninger til industri

JO Plast fremstiller en bred vifte af plastdele til industrielle kunder. Du kan opnå en lang række fordele, ved at anvende plast til din produktion.

Fra enkelte komponenter til store serier

Hos JO Plast fremstiller vi præcisionskomponenter og maskindele. Det kan være alt fra engangskomponenter til store serier i tusindvis – og alt fra simple til komplekse designs. Vi kan arbejde med meget små tolerancer for små og store dele.

Plastløsninger til maskindelen

Hos JO Plast fremstiller vi alle typer af plastmaskindele, både til nye maskiner og erstatning for OEM del. Vi producerer også fødevaregodkendte plastemner. Produkterne bliver ordreproduceret, lige fra 1 stk. til flere tusinde enheder.

Vi bruger forskellige plastmaterialer som PEHD500/ PEHD1000, POM, NYLON, PEEK og TEFLON til maskindele.

Fra stål til plastik

Tidligere blev procesudstyr til industrien overvejende konstrueret i stål. Hos JO plast kan vi fremstille gode alternativer i forskellige plasttyper, som alle er stærke, holdbare og modstandsdygtige over for fødevarer, rengøringsmidler og kemikalier.

Når man eksempelvis anvender teknisk plast i stedet for metal, kan man opnå en stor udbytte- og produktoptimering.

Når du vælger den rette type plast til en opgave, kan du opnå:

  • Selvsmørende egenskaber
  • Antistatik
  • Øget friktion
  • Øget slidstyrke
  • Lavere vægtfylde
  • Godkendelse til fødevareproduktion.

Vi arbejder med en lang række tekniske plastmaterialer, der kan imødekomme de krav, din produktion stiller. At anvende plastløsninger i industri kan derfor være et godt alternativ til de traditionelle materialer.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om netop dit projekt. Kontakt os her.