PMMA – Polymethylmethachrylat.

PMMA er et amorft termoplast. PMMA kendes også som Plexiglas eller Akryl.

KVALITETER:

PMMA bruges ofte hvor der kræves fremragende optiske egenskaber, da det har en større lysgennemgang end glas. PMMA har en høj overfladeglans, og er 8 gange mere slagfast end glas. PMMA kan både termoformes, ekstruderes og sprøjtestøbes. PMMA er, som de fleste andre plast, en god termisk isolator, hvilket også gør det velegnet til vinduesruder. PMMA er nem at forrarbejde, for eksempel ved savning, fræsning og bukning, og kan poleres til en smuk, klar finish.  PMMA er hårdere end de fleste termoplast, men er mindre ridsefast end glas. Ridsefastheden kan dog forbedres med særlige overfladebelægninger.

PMMA findes i flere varianter, for eksempel med ønske om slagstyrke eller høj overfladeglans. PMMA er meget vejrbestandig og stabil i UV belysning, derfor kan PMMA fint anvendes udendørs. PMMA natur er transparent, men kan fås i en bred vifte af farver.

ANVENDELSE:

PMMA anvendes for eksempel hvor transparens og høj bestandighed er ønsket, eller hvor der er behov for et optisk klart materiale. Det kan være displays, montrer, ovenlys, lyspaneler, skilte, lamper til både indendørs og udendørs brug med flere.

DRs Julekoncert 2018

Skal vi kontakte dig?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende samtale om dit projekt. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.