Vision, Mission og Værdier

Vision.

Hos JO plast vil vi være den plastvirksomhed, som forstår sine kunder allerbedst. Vi er dem, der leverer den bedste og mest optimale service. Vi vil overstige vores kunders forventninger. Det gør vi med indsats fra vores kreative medarbejdere, der har sans for et visuelt smukt plastarbejde og et skarpt øje for detaljer

Gennem J.O. Plasts højt engagerede team vil vi være nr. 1 i levering af plastløsninger i Danmark, hvor der er stor fokus på kvalitet og leveringssikkerhed.

Mission.

Vores mission er at skabe værdi.

  • Vi vil skabe værdi og sikkerhed for vores kunder ved at levere optimale plastløsninger, fordi vi forstår vores kunders behov og forretning.
  • Vi vil skabe værdi for vores medarbejdere, fordi vi bevarer de bedste og mest kvalificerede medarbejdere, ved at skabe udvikling, udfordring og arbejdsglæde.
  • Vi vil skabe værdi for vores kunder, vores medarbejdere og vores aktionærer, med fokus på profitabel vækst.

Værdier – der fører til vores succes!

Vi anerkender betydningen af at efterleve følgende værdier i praksis. Disse værdier leder vore beslutninger, vores handlinger og i sidste ende fører de til vores succes. Hos Jo Plast vil vi:

  • Sikre et sikkert og godt arbejdsmiljø. Vi opretholder fysiske sikre faciliteter, og skaber en arbejdsplads, hvor medarbejderne frit kan udtrykke deres faglige meninger, overbevisninger og ideer.
  • Forsvare en kultur med respekt og værdighed. Vi sætter en ære i at alle bidrager til udviklingen, Mangfoldigheden af ideer fra vores medarbejdere er en grundsten i vores succes. VI bestræber os på at forstå hinanden ved at sætte os selv “i hinandens sko”.
  • Opfordre til problemløsning, kommunikation og medarbejderinddragelse på alle niveauer i virksomheden. Vi bestræber os på hele tiden at lære, tilpasse, udvikle og komme videre.
  • Forstå vigtigheden af en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Og vi erkender, at den bedste balance mellem arbejde, familie, venner og samfund er forskellig for hvert individ. Vi passer på os selv og på hinanden.

Vi er dedikerede til de opgaver vi stilles, og vi sætter en ære i at leve op til de forventninger, vores kunder har til vores resultater.