3- og 5-akset CNC fræsning

Med CNC-fræsning kan vi bearbejde stort set alle typer plast. Vi kan håndtere de fleste filformater, og vi kan selvfølgelig også være behjælpelige med at tegne emnet, ud fra jeres skitse eller model.

 

3- og 5-akset plastbearbejdning

JO plast A/S er leveringsdygtig i både 3- og 5-akset bearbejdning, hvor vi kan producere komplekse emner – fra prototype til serieproduktion. Vi råder over maskinerne til at bearbejde plastemner helt op til 3.000 x 1.500 x 750 mm.

JO Plast kan arbejde med tolerancer ned til +/- 0,02 mm, afhængig af plasttypen.

Vi fremstiller brugerdefinerede plastkomponenter af plader, stangmateriale eller efterbearbejder fra andre processer, såsom vakuumformning, varme- og kold bukning med mere.

Vi anvender 2 CAM-systemer

For at sikre vores kunder den bedste løsning, har JO Plast valgt at bruge 2 CAM-systemer, Alphacam og Edgecam.

Med vores CAM-systemer er det muligt for JO Plast at lave små og store serier langt nemmere og hurtigere end ved traditionel hånd eller iso programmering – uanset om det er et simpelt eller avanceret emne.

JO Plast har begge programmer med 5-akset simultan bearbejdning. Begge systemer er med fuld support og bliver løbende opdateret til nyeste version.

3-akset CNC fræsning

3-akset CNC-fræsning anvendes primært til fremstilling af todimensionelle dele fra plader. Den største 3-akse fræser kan lave dele så store som 3000 x 1200 mm med en nedskæringsdybde på op til 350 mm.

Nogle af vores fræsere er udstyret med både fræse- og boreaggregater. Hvilket gør dem meget velegnet til fremstilling af emner, der kræver mere end én slags forarbejdning. De kan bore i alle retninger, samt fræse og note emnerne i samme oplægning.

5-akset CNC fræsning

5-akset CNC-fræsning anvendes primært til at beskære komplekse vakuumformede plastemner eller andre komplekse plastemner der har flere flader og vinkler.

Vores 5-akse CNC-maskine har et arbejdes område op til 3000 × 1500 mm

JO Plast har mulighed for at beskære komplekse emner til næsten hvilken som helst udformning.

De fleste af vores CNC-maskiner kan arbejde i vekseldrift, hvilket vil sige at der er adgang til et arbejdsområde mens maskinen arbejder i et andet. Hvilket reducer emneprisen betydeligt.

Haas UMC 750

Skal vi kontakte dig?

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til dit projekt. Hvis du udfylder vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.