3- og 5-akset CNC fræsning

Vi kan håndtere de fleste filformater. Vi kan også være behjælpelige med at tegne emnet, ud fra jeres skitse eller model.

 

CNC fræsning

For at sikre at vores kunder får ensartede kvalitetsprodukter, bruger J.O. Plast avancerede 3-akse og 5-akse CNC fræseteknologier. Vi fremstiller brugerdefinerede plastkomponenter af plader, stangmateriale eller efterbearbejder fra andre processer, såsom vakuumformning, varme og kold bukning med mere. Vores 3- og 5-akse CNC fræsere har den nyeste software installeret. J.O. Plast har investere massivt i den seneste CAD/CAM-teknologi, hvor NC programmering fremstilles ud kundens CAD data. I tilfælde, hvor der ingen CAD data foreligger, er vi også i stand til at lave manuelt NC programmering.
Emner er normalt spændt fast med vakuum på fræsebordet.

3-akset CNC fræsning

3-akset CNC fræsning anvendes primært til fremstilling af todimensionelle dele fra plader. Den største 3-akse fræser kan lave dele så store som 1500 x 1000 mm med en nedskæringsdybde på op til 150 mm.

5-akset CNC fræsning

5-akset CNC fræsning anvendes primært til at beskære komplekse vakuumformede plastemner eller andre komplekse plastemner der har flere flader og vinkler.

Vi fræser med tolerancer på op til 0,1 mm hvilket gør at efterbehandling er ikke nødvendig.

Vores 5-akse CNC maskine beskærer dele op til 2500×1500 mm.

J. O. Plast har mulighed for at beskære komplekse emner til næsten hvilken som helst udformning.

Derudover bruger vi dobbelt bord på vores fræser, hvilket giver mulighed for forbedret effektivitet i emneskift af mindre dele under fræsning. Vi kan afmontere en del, mens en anden bliver fræset.