Branche

Vi servicerer alle brancher. Kundegruppen er stor og meget alsidig, den spænder fra maskinfremstillere, dekoratører, guldsmede, stormagasiner, kontortilbehørsforretninger, reklamebranchen, hospitalsvæsenet og til underleverandørservice osv.

Er din branche speciel?
Det er vi heldigvis også

Hos J.O. Plast er vi glade for udfordringer. Og gerne af den svære slags. Det er nemlig ikke mindst, når en opgave rækker ud over almindelig standard i enten materialer, design, funktion eller leveringstid, at vores store plastekspertise og vores dygtige plast håndværker og produktionsfaciliteter for alvor kommer til deres ret og skaber værdi for vores kunder.

Siden starten i 1986 har vi leveret løsninger til kunder fra en lang række brancher. Samtidig har vi opbygget en dyb indsigt i nogle af de særlige produkt- og kvalitetsmæssige udfordringer, der gør sig gældende inden for de forskellige brancher.

Vi leverer til kunder inden for:

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du et projekt, som ikke falder i en af de ovenstående kategorier? Fedt! Som sagt, elsker vi nye udfordringer. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe. Kontakt os her.