Et materiale med mange muligheder

Hvis du har brug for et bestemt plast type, er der store chancer for vi har det på vores lager, hvis ikke vil vi arbejde på at finde det for dig. Uanset om du har brug for akrylplader eller en teknisk plast, er vores specialister bare et opkald væk.

 

Plast

Plast er ikke bare ”plastik”.

Plast er ikke et enkelt materiale, men betegnelsen for et hav af materialer med unikke, varierende fordele og egenskaber. Nogle materialer er elastiske eller bløde som bomuld, andre er hårde og stærke som metal. Man kan vælge egenskaber efter behov: elasticitet, hårdhed, UV resistent, fødevaregodkendte, flammehæmmede, skudsikre, eller stille krav til overfladens look, skal det være blankt, mat, skal emnet være transparent?  Kort sagt, en række forskellige materialer med forskellige egenskaber og anvendelse, hvilket gør det til et af de mest foretrukne materialer inden for mange forskellige områder.

Mange mennesker tror at plastproduktion er spild af energi, men faktisk er produktionen af plastråvarer og plastprodukter betydeligt mindre energikrævende end mange af alternativerne, fordi fremstillingsprocessen er enkel, hurtig og økonomisk. Plast ruster ikke, rådner ikke og kræver derfor meget lidt vedligeholdelse. Plast er desuden modstandsdygtig over for vand og mange kemikalier, hvilket betyder længere levetid. Plast er et spændende materiale med mange muligheder, i mange sammenhæng et godt alternativ til materialer som stål, aluminium, træ eller glasfiber.

J.O. Plast har mange års erfaring og teknisk ekspertise vedrørende produktion af plastprodukter, hvilket gør at vi er i stand til at vejlede vores kunder i valg af plast.

Vi arbejder typisk i

Skal vi kontakte dig?

Vi vil altid gerne tage en uforpligtende snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt. Udfyld formularen her, så kontakter vi dig.