CNC Drejning

Hos JO Plast har vi stor viden og knowhow inden for CNC-drejning af plast.

Drejede emner i høj kvalitet

Med vores CNS drejebænke kan vi både fremstille komplekse komponenter og komponenter af mere simpel karakter. Alt programmering foregår i Edgecam ud fra din STEP fil – og hvis du ikke har sådan en, så hjælper vi gerne med at lave den.

Vi har det helt rette udstyr til at varetage CNC-drejningen af dine plast emner. Vi kan dreje enkeltstyks, men er især specialiseret i små og store serier, da vores maskine er ideel til seriestørrelser fra 5 til 10.000 styk.

CNC-drejning er ligesom CNC-fræsning en spåntagende bearbejdningsproces, hvor vi, med vores altid optimerede og nyeste maskiner, kan tilbyde vores kunder drejede emner i høj kvalitet.

I forbindelse med CNC-bearbejdning tilbyder vi også CNC-fræsning. Undersøg derfor også mulighederne for CNC Fræsning.

Specialiserede medarbejdere inden for spåntagning og CNC-bearbejdning

Vores medarbejdere er specialiserede inden for CNC-bearbejdning og CAD CAM-programmering. JO Plasts specialister arbejder dedikeret og selvstændigt med opgaverne. De fungerer som kompetente sparringspartnere for dig og sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til en rimelig pris​.

Et effektivt produktionsflow

Vores medarbejdere sørger for lave omstillingstider, og de skaber et kontinuerligt flow i produktionen, så dine opgaver kommer hurtigt igennem – selvfølgelig i den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Sammen med vores effektive, højteknologiske maskiner til spåntagende bearbejdning, er medarbejderne din sikkerhed for lave fejlrater og et effektivt produktionsflow.

Skal vi kontakte dig?

Vi er altid klar til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt. Udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    CNC drejning i plast

    CNC drejning
    Haas ST20SSY