CNC Drejning

Hos JO Plast har vi stor viden og knowhow inden for CNC-drejning af plast.

I dag foregår al drejning i vores CNC-drejebænker. Vi har muligheder for at fremstille både komplekse komponenter og komponenter af mere simpel karakter, alt programmering foregår i Edgecam ud fra din STEP fil.

Vi har det helt rette udstyr til at varetage CNC-drejningen af dine plast emner. Vi kan dreje enkeltstyks, men er især specialiseret i små og store serier, da vores maskine er ideel til seriestørrelser fra 50 til 1.000 styk.

CNC-drejning er ligesom CNC-fræsning en spåntagende bearbejdningsproces, hvor vi, med vores altid optimerede og nyeste maskiner, kan tilbyde vores kunder drejede emner i høj kvalitet.

I forbindelse med CNC-bearbejdning tilbyder vi også CNC-fræsning. Undersøg derfor også mulighederne for CNC Fræsning.

Specialiserede medarbejdere inden for spåntagning og CNC-bearbejdning

Vores medarbejdere er specialiserede inden for CNC-bearbejdning og CAD CAM-programmering JO Plasts medarbejder arbejder dedikeret og selvstændigt med opgaverne. De fungerer som kompetente sparringspartnere for dig og sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til en rimelig pris​.

Medarbejderne sørger for lave omstillingstider og skaber et kontinuerligt flow i produktionen, så dine opgaver kommer hurtigt igennem i den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Sammen med vores effektive, højteknologiske maskiner til spåntagende bearbejdning, er medarbejderne din sikkerhed for lave fejlrater og et effektivt produktionsflow.