CNC Drejning

Hos JO Plast har vi stor viden og knowhow inden for CNC-drejning af plast.

I dag foregår al drejning i vores CNC-drejebænker. Vi har muligheder for at fremstille både komplekse komponenter og komponenter af mere simpel karakter, alt programmering foregår i Edgecam ud fra din STEP fil.

Vi har det helt rette udstyr til at varetage CNC-drejningen af dine plast emner. Vi kan dreje enkeltstyks, men er især specialiseret i små og store serier, da vores maskine er ideel til seriestørrelser fra 5 til 10.000 styk.

CNC-drejning er ligesom CNC-fræsning en spåntagende bearbejdningsproces, hvor vi, med vores altid optimerede og nyeste maskiner, kan tilbyde vores kunder drejede emner i høj kvalitet.

I forbindelse med CNC-bearbejdning tilbyder vi også CNC-fræsning. Undersøg derfor også mulighederne for CNC Fræsning.

Specialiserede medarbejdere inden for spåntagning og CNC-bearbejdning

Vores medarbejdere er specialiserede inden for CNC-bearbejdning og CAD CAM-programmering JO Plasts medarbejder arbejder dedikeret og selvstændigt med opgaverne. De fungerer som kompetente sparringspartnere for dig og sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til en rimelig pris​.

Medarbejderne sørger for lave omstillingstider og skaber et kontinuerligt flow i produktionen, så dine opgaver kommer hurtigt igennem i den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Sammen med vores effektive, højteknologiske maskiner til spåntagende bearbejdning, er medarbejderne din sikkerhed for lave fejlrater og et effektivt produktionsflow.

Haas ST20SSY

CNC drejning i plast

CNC drejning