Laserskæring

JO Plast tilbyder en bred vifte af laserskærings opgaver i plast.

Vores præcision CO2 Laser skærer og graverings software kan hurtigt konvertere jeres design til præcision det emne I har behov for.

Laserskæring af plast
Energien i en CO2-laserstråle absorberes let de fleste plastmaterialer, hvilket får materialet direkte i laserstråle til hurtigt at blive varme op og fordampe. Hvis laserstrålen er tilstrækkelig høj, skærer laserstrålen helt igennem materialet. De fleste plasttyper fordampes hurtigt, når de skæres med en laser, hvilket resulterer i glatte og lige kanter med minimal varme afgivelse til resten af pladen.

Lasergravering af plast
​​CO2-laserstrålen kan begrænses, så den fjerner (graverer) materiale til en bestemt dybde. Lasergraveringsprocessen kan bruges til at skabe indviklede mønstre og mønstre i plastoverfladen.

Laser mærkning af plastik
Visse plaster ændrer farve eller nuance, når de udsættes for en fiber laserstråle. Når overfladens udseende ændres, uden at noget materiale fjernes, betegnes processen som lasermarkering. Lasermærkning kan bruges til at formidle information til et sådant serienummer eller producentens logo.

Kombinerede processer
Laserskæringen, gravering og mærkningsprocesserne beskrevet ovenfor kan kombineres uden at skulle flytte eller genindstille plastmaterialet.

De mest velegnet materialer til CO2 laserskæring er PMMA, PETG, POM og ABS