“Vi gør din vision til virkelighed”

JO Plast er en ordreproducerende virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for plastbearbejdning.

Vores alsidige maskinpark og dygtige medarbejdere giver stor fleksibilitet, hurtig omstillingsevne, fokus på kvalitet, visuelt smukt arbejde og øje for detaljer.

Præcisionsudfræsninger på vorse 3- og 5-aksede maskiner.

Polering på diamantpoleringsmaskiner, med mulighed for facetpolering.

Vakuumformning i alle formbare plasttyper..

Alt i bukning, svejsning, limning af både små og store emner til industri- og butiksbranchen.n.

Alle former for plast

Hos JO Plast arbejder vi med alle former for plast, men især er det akrylen der forarbejdes. Denne plasttype er anvendelig i mange projekter pga. dets  glaslignende udseende og solide egenskaber. Akryl bruges bl.a. til udstillingsgenstande, lampeskærme, brochureholdere og lignende.

Vores virksomhed er i stadig fornyelse /udvikling omkring arbejdsmiljø. Bl.a. gennem omhyggelig sortering af det daglige plastaffald, ønsker vi at gøre vort til at skåne miljøet. Derfor hentes alt plastaffald naturligvis til genbrug.

Kundegruppen

Vores kundegruppe er stor og meget alsidig. Den spænder lige fra maskinfremstillere, dekoratører, guldsmede, stormagasiner, kontortilbehørsforretninger, reklamebranchen, hospitalsvæsenet og til underleverandørservice.

En personlig finish er svær at finde nu om dage, men ikke hos JO Plast. Når vi fremstiller en brugerdefineret varer til dig, kan du være sikker på, at den får vores fulde opmærksomhed og er lavet af kvalitetsmaterialer.