“Vi laver din drøm til virkelighed”

JO Plast er en ordreproducerende virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for plastbearbejdning.

Vor alsidige maskinpark og dygtige engagerede personale giver stor fleksibilitet, hurtig omstillingsevne, fokus på kvalitet, visuelt smukt arbejde og øje for detaljer.

Præcisions udfræsninger på vore 3 og 5 aksede maskiner

Polering på diamantpoleringsmaskiner, med mulighed for facetpolering.

Vakuumformning i alle formbare plasttyper.

Alt i bukning, svejsning, limning af både små og store emner til industri- og butiksbranchen.

Udvikling og produktion af inventar til messestande i ind og udland for store og små produktions- og handelsvirksomheder, er et stigende område J.O. Plast A/S har vist sin styrke i.

Alle former for plast

Vi arbejder i alle former for plast, men især er det akrylen der forarbejdes. Denne plasttype med det glaslignende udseende, men med helt andre og mere solide egenskaber, bruges bl.a. til udstillingsgenstande, lampeskærme, brochureholdere o.l.

Vores virksomhed er i stadig fornyelse /udvikling omkring arbejdsmiljø. Bl.a. gennem omhyggelig sortering af det daglige plastaffald, ønsker vi at gøre vort til at skåne miljøet. Alt plastaffald afhentes til genbrug.

Kundegruppen

Kundegruppen er stor og meget alsidig, den spænder fra maskinfremstillere, dekoratører, guldsmede, stormagasiner, kontortilbehørsforretninger, reklamebranchen, hospitalsvæsenet og til underleverandørservice.

En personlig finish er svært at finde nu om dage, men ikke hos JO Plast. Når vi fremstiller en brugerdefineret vare til dig, kan du være sikker på at den får vores fulde opmærksomhed og er lavet af kvalitetsmaterialer.