Ny 5-akset højproduktivt bearbejdningscenter fra Haas UMC 750

I tråd med vores planer om øget automatisering og effektivisering, samt sikre vores kunder et bedre produkt, har JO Plast Investeret i en Haas UMC 750

Maskinen kan bearbejde emner på fem sider samt simultanfræse. Ved denne teknik kan man fremstille produkter med specielle rundinger uden at investere i specialfræsere. For at programmeringen til den 5-sidede fræsning kan foretages, har vi investeret i Edgecam, 5 akse simultan bearbejdning hvilket reducere cyklustid ved bearbejdning af komplekse komponenter i en enkelt setup. Desuden kan tolerancerne opretholdes bedre, da man slipper for flere opspændinger Edgecam softwaren sikrer, at de emner vi leverer, svarer 100% til kundens krav ud fra CAD-tegningerne. Sammen med vore dygtige medarbejdere sikrer det dig både hurtig og sikker levering.

Afhængigt af materialevalg kan vi arbejde med tolerancer ned til +/- 0,05 mm.

Vores Haas UMC 750 er monteret med LANG nulpunktssystem og Quick-point spændesystem således at vi opnår den størst mulige fleksibilitet når der produceres.

Planen er, at der i de kommende år vil blive implementeret yderlige industrirobotter og sideløbende investeringer i nye højteknologiske maskiner.