Vision, Mission og Værdier

Vision.

Vi vil være dem der forstår vores kunder, dem der leverer den bedste og mest optimale service. Vi vil overstige forventningerne med indsats fra vores kreative medarbejdere, der har sans for et visuelt smukt plastarbejde med øje for detaljer.

Gennem J.O. Plasts højtengagerede team vil vi være nr. 1 i levering af plastløsninger i Danmark, hvor der er stor fokus på kvalitet og leveringssikkerhed.

Mission.

Vores mission er at skabe værdi.

Vi vil skabe værdi og sikkerhed for vores kunder ved levere optimale plastløsninger, fordi vi forstår vores kunders behov og forretning.

Vi vil skabe værdi for vores medarbejdere, fordi vi bevarer de bedste og mest kvalificerede medarbejdere, ved at skabe udvikling, udfordring og arbejdsglæde.

Vi vil skabe værdi for vores kunder, vores medarbejdere og vores aktionærer, med fokus på profitabel vækst.

VÆRDIER – der fører til vores succes!

Vi anerkender betydningen af at efterleve følgende værdier i praksis. Disse værdier leder vore beslutninger, vores handlinger og i sidste ende fører de til vores succes.

Vi sikrer et sikkert og godt arbejdsmiljø. Vi opretholder en fysisk sikker facilitet, og giver en arbejdsplads, hvor medarbejderne frit kan udtrykke deres faglige meninger, overbevisninger og ideer.

Vi forsvarer en kultur med respekt og værdighed. Vi sætter en ære i bidragene og mangfoldigheden af ideer fra vores medarbejdere, og bestræbe os på at forstå hinanden ved at sætte os selv “i hinandens sko”.

Vi opfordrer til problemløsning, kommunikation og medarbejderinddragelse på alle niveauer i virksomheden. Vi bestræber os på hele tiden at lære, tilpasse, udvikle og komme videre.

Vi forstår vigtigheden af en balance mellem arbejdsliv og privatliv, og vi erkender, at den bedste balance mellem arbejde, familie, os selv, venner og samfund er forskellig for hvert individ. Vi ved, at en positiv balance mellem arbejde og privatliv driver den enkelte i at opnå præstation og nydelse i deres daglige sysler. Vi passer på os selv og på hinanden.

Vi er dedikerede til de opgaver vi stilles, og sætter en ære og stolthed i at leve op til de forventninger vores kunder har til vores resultater.