Limning

Foretages primært, hvor der ikke er ønske om en mekanisk bearbejdning af emnet efterfølgende. J.O. Plast udfører limning på PVC, PC, PMMA, ABS og PETF

Vi kan lime næsten alt

JO Plast limer forskellige plastmaterialer, vores omfattende lager af special lim omfatter Cyberbond Cyanoacrylat, Methacrylat lim, termoplast harpikser og akryl stoffer. En bred vifte af plastmaterialer som PVC, PC, PMMA, ABS og PETG kan limes med vores specialudviklet lime. Procestid er fra mindre end 5 minutter til 2 timer, afhængigt af hvilken type lim der anvendes. Vores plastik limning proces er egnet til at gøre permanente forbindelser. Vi har ekspertise til at lime plast med stor styrke og boblefri.

Det er vanskeligt at lime teknisk plast så som PEHD og POM, jo mere plasten er resistens overfor kemikalier jo svære er den at lime, her vil vores valg normalt være at svejse emner sammen.

Skal vi kontakte dig?

Vi tager gerne en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt. Har du noget, du skal have limet? Udfyld formularen her, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

    Limet akryl boks