Vi kan tilbyde alt i bukning, svejsning og limning, fra små fine displays, montrer og brochureholdere til store kar og skærme/afdækninger til proceslinier, transportbånd og større maskiner.

Bearbejdning af plast

Hvis du ønsker bearbejdning af plast på et  højt kvalitetsniveau til fordelagtige priser, har du igennem fundet os fundet den helt rigtige samarbejdspartner at kontakte. Vores store erfaring, kombineret med evnen og viljen til at yde det ekstraordinære, har gjort os store eksperter.

Det er vores ønske og ambition, at et samarbejde med os skal kunne betale sig for vores kunder, og derfor er vi villige til at tilbyde særdeles fordelagtige priser. Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker mest muligt for dine penge, en god kommunikation og råd og vejledning der sikrer, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Polering

Vi kan tilbyde diamantpolering op til 110 mm. i tykkelse x 2,5 m. i længden. evt. med facetpolering.

Vacuumformning

Vacuumformning er et kapitel for sig. Med vores store ekspertise , kan vi tilbyde formning af emner i alle formbare plasttyper. Mange små og store afdækninger kan med fordel vakuumformes, ligesom kuffertskaller, motorafskærmninger og kupler/montrer til udstillinger. Formen kan enten leveres af kunden, eller vi kan tilbyde fremstilling. Denne vil efter aftale, ved opgavens afslutning enten kunne opbevares hos os eller udleveres til kunden.

CNC teknikken

Med vores moderne CNC-styrede fræser, kan vi lave selv de sværeste opgaver hurtigt og præcist. Vi kan tilbyde udførelse af præcisions udfræsninger af små og store emner, på både 3- og 5-aksede maskiner. CNC teknikken kombineret med et effektivt CAD-CAM system, løser alle opgaver, hurtigt. Vi følger udviklingen

 

Kontakt os og hør mere om bearbejdning af plast

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 25 46 00 og blive sat ind i dine mange muligheder. Igennem en god vejledning sikrer vi, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Med viljen til at yde det ekstra der gør at tingene altid bliver udført professionelt og i overensstemmelse med dine ønsker, er vi en solid samarbejdspartner.

Vi ser frem til at høre fra dig også.