EEZYFLOOR

Hos JO Plast producerer og forhandler vi EEZYFLOOR. Et fleksibelt udstillings- og messegulv med uendelige muligheder

 

Skil dig ud med EEZYFLOOR messegulv

EEZYFLOOR® har i mere end 10 år har haft indflydelse på butiksindretning. Med EEZYFLOOR kan du nemt og hurtigt skifte ud i dit design, så det altid passer til din udstilling. Messegulvet leverer synlig markeføring fra det øjeblik, kunden kommer ind i butikken.

Hurtigt, nemt – uden brug af værktøj.

EEZYFLOOR® består af fire forskellige grundelementer: grundflisen, topplade, samlebrik og kantliste. Messegulvet samles uden brug af værktøj eller behov for tilpasninger. 15 kvadratmeter gulv kan lægges på mindre end 20 minutter af en enkelt medarbejder. Det kan samles, skilles ad og re-designes igen og igen, og gulvet er dermed et mere økonomisk og bæredygtigt alternativ til eksempelvis gulvtæpper og andre messegulv-typer.

Samlevejledning til EEZYFLOOR

Skift udseende nemt og hurtigt

Mulighederne er mange, når du vælger et EEZYFLOOR® gulv. Hvad enten, du skal bruge det til store butiksarealer eller flere mindre reklamespots eller udstillingsøer. EEZYFLOOR® er den nemmeste og mest fleksible løsning til at øge synligheden ved din næste kampagne.

Genbrug dit messegulv igen og igen

EEZYFLOOR® gør op med mange års ”brug og smid væk” vane på messer og udstillinger, hvor enten tæppebelægning eller anden form for messegulv kasseres efter hver udstilling.

Stilfuldt og elegant

EEZYFLOOR® er med sine kun 16mm tykkelse en virkelig elegant og velgennemført gulvløsning, der minimerer risikoen for at dine besøgende snubler eller falder over kanten.

Genanvendeligt messegulv

EEZYFLOOR® gør op med mange års ”brug og smid væk” vane på messer og udstillinger, hvor enten tæppebelægning eller anden form for gulvbelægning der kasseres efter hver udstilling.

EEZYFLOOR® kan anvendes gang på gang og løbende vedligeholdes med nye ”reservedele” og tilbehør. Vi levere også gerne opbevaringsløsninger i enten kraftigt bølgepap eller plywood boxe.

Vil du høre mere om EEZYFLOOR?

Du kan læse mere om EEZYFLOOR® i brochuren her.

Du er også velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde.